Nouda herkullista sushia Lahdesta.

Olipa tilanne miten vaikea tahansa, älä unohda rakastaa itseäsi ja sushiamme!

Laadukas sushi Lahti menu.

Konnichiwa tarjoittaa japaniksi päivää, ja haluammekin, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä tervetulleeksi ja erityiseksi. Tarjoamme ravintolassa monipuolisen ja herkullisen sushi Lahti buffetin. Valikoimiimme kuuluu niin klassiset sushit kuten makit. gunkanit ja nigirit merenelävä- ja kasvistäytteillä kuin myös uudet herkulliset makuyhdistelmät, joilla yllätämme asiakkaamme joka päivä.  Sushibuffetin lisäksi tarjoilemme myös tuoretta ja Miso-keittoa sekä herkullisen valikoiman lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy myös maukas makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee.

Aukioloajat & Hinnat

Ma – Pe 11:00 – 19.00

La – Su 12:00 – 19:00

Lounas

Ma – Pe 11:00 – 15.00 – 11,90€

Ilta ja viikonloppu

Ma – Pe 15:00 – 19.00 – 13,90€

La – Su 12:00 – 19:00 – 15,90€

Lahti lounasbuffet.

Buffettiimme sisältyy noin 30 sushin valikoima päivittäin. Lounasvalikoimamme vaihtuu päivittäin, on monipuolinen ja maistuva ja päivällisellä tarjoilemme vielä runsaamman ja monipuolisemman buffetin. Niin kylmästä kuin lämpimästäkin buffetista löytyy kasvisvaihtoehtoja, ja toivotammekin kasvissyöjät ja vegaanit meille erittäin tervetulleiksi. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja, joten meiltä varmasti jokainen löytää lautaselleen herkullista syötävää.

  • Ma-Pe klo 10:30 – 15:00  11,90
  • Lapset 2-5v 4€, 6-9v 7€, 10-12v 9€
  • Virvoitusjuomat 2€

Keskeinen sijainti ja viihtyvyys.

Meille on helppo tulla, sillä ravintolamme sijaitsee aivan Lahden sydämessä osoitteessa aleksanterinkatu 23. Tilavassa ja viihtyisässä ravintolassa viihtyvät perheen pienimmätkin, ja tilaa on runsaasti niin syöttötuoleille kuin rattaillekin. Tarjoamme lisäksi lapsille pieniin kätösiin sopivia puikkoja, jotta puikolla syömisen opettelu olisi mukavaa ja hauskaa.  Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa sushin syömistä!

Susibuffet illallinen.

Tarjoamme illallis-menuta maanantaista perjantaihin ja viikonloppuisin, jolloin tarjoamme enemmän ruokia, yksittäisiä annoksia ja menuvaihtoehtoja. Otamme vastaan varauksia ja meille mahtuu myös isompiakin ryhmiä.

  • Ma-Pe klo 15:00-20:30
  • Hinta 13,90€
  • La klo 11:00-21:00
  • Su klo 12:00-20:00
  • Hinta 15,90€
  • Lapset 2-5v 6€, 6-9v 10€, 10-12v 13€
  • Virvoitusjuomat 2€

Konnichiwan filosofia.

Tavoitteenamme on tuoda herkullinen, japanilainen ruoka luoksesi kohtuuhinnoin. Tämän teemme aina tuoreista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Olemme perheyritys, ja mikään ei tee meitä onnellisemmaksi kuin se, että näemme vieraidemme nauttivan ja viihtyvän ravintolassamme. Korkealaatuinen ruoka, ystävällinen palvelu ja alati vaihtuvat ja uudistuvat makuelämykset takaavat sen, että haluat palata luoksemme yhä uudestaan. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan japanilaisen keittiön parhaimmistoa!

Paljon settejä.

Tarjoamme illallisella ja viikonloppuisin myös paljon erilaisia menuvaihtoehtoja sushibuffetin lisäksi. Meiltä löytyvät kaikki tärkeimmät sushi herkut.

Alkuruokia

Nigirisushi

Gunkan

Hosomaki

Uramaki

Futomaki

Sashimi

Lämpimät ruoat

Arvostelut

“Hyvä, kattava valikoima buffassa, kiva paikka ja hyvä sijainti. Hinta-laatusuhde kohdillaan, kahvi/tee ja jälkkärijätski sekä hedelmät kuului hintaan!”

Satumarja PasanenFacebook

“Emme tehneet ennakkovarausta, vaikka menimmekin syömään kiireiseen aikaan lauantaina iltapäivällä. Heti löytyi vapaa pöytä meille, vaikka ravintola näyttikin täydeltä. Noutopöydän valikoima oli runsas ja ruuat olivat kauniisti esillä. Tarjoilijat kipittivät koko ajan täydentämässä valikoimaa ja samalla putsaamassa pöytiä. Ihania makuja ja hyvää palvelua!”

Sanna HTripadvisor

“Buffet oli loistava, syö niin paljon kuin haluat sushia. Lapset tykkäsivät kun lempisushia sai syödä niin paljon kuin halusi. Ruokaa täydennettiin kiitettävään tahtiin. Suosittelen.”

Tuomas ArppeGoogle-arvostelu

“Todella hyvä valikoima, ja koko ajan täydennettiin lisää 👍 Tuoretta ja hyvää 😋 Pääsi maistelemaan myös sellaisia vaihtoehtoja joita ei listalta ehkä tilaisi.”

Heidi HTripadvisor

“Todella monipuolinen ja maukas sushi buffet, jossa ei tyhjiä tarjottimia näy, täyttö toimii täydellisesti. Henkilökunta on palvelualtista ja ystävällistä. Erinomainen hinta-laatusuhde.”

Jaana Immanen-PeuhaFacebook
Aleksanterinkatu 23, 15110 Lahti
PUH. 045 7873 8880