LAADUKASTA JA HERKULLISTA SUSHIA HELSINGISSÄ.

Konnichiwa tarkoittaa Japaniksi päivää, ja haluammekin, että jokainen asiakkaamme tuntee itsensä tervetulleeksi ja erityiseksi. Tarjoamme ravintolassa monipuolisen ja herkullisen sushibuffetin Helsingissä.

Valikoimiimme kuuluu niin klassiset sushit kuten makit. gunkanit ja nigirit merenelävä- ja kasvistäytteillä, kuin myös uudet herkulliset makuyhdistelmät, joilla yllätämme asiakkaamme joka päivä. Sushibuffetin lisäksi tarjoilemme myös tuoretta ja herkullista sashimia, Miso-keittoa, sekä herkullisen valikoiman lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy myös maukas makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee.

sushi ravintolan kuva

Buffet

Buffettiimme sisältyy noin 30 sushin valikoima päivittäin. Lounasvalikoimamme vaihtuu päivittäin, on monipuolinen ja maistuva. Niin kylmästä kuin lämpimästäkin buffetista löytyy kasvisvaihtoehtoja, ja toivotammekin myös kasvissyöjät ja vegaanit meille erittäin tervetulleiksi. Valikoimastamme löytyy myös gluteenittomia vaihtoehtoja, joten meiltä varmasti jokainen löytää lautaselleen herkullista syötävää.

Arkisin

13,50€

Viikonloppuisin

15,80€


À la carte - All you can eat buffet

Ymmärrämme asiakaskokemuksen parantamisen ja kestävän kehityksen arvon asiakkaillemme ja ylpeänä esittelemme À la carte buffetin, joka digitalisoi perinteisen all-you-can-eat-konseptin. Maksun jälkeen saat pääsyn järjestelmään QR-koodin avulla. Kun olet tilannut haluamasi ruoat järjestelmästä, keittiömme valmistaa tilauksen. Heti kun se on valmis, se toimitetaan tuoreena pöytääsi. Kun haluat lisää, voit tehdä uuden tilauksen. HUOM: Järjestelmä on vielä matkalla joten toistaiseksi käytämme paperista tilauslomaketta.

Arki-iltaisin 16:00 - 21:00 25,80 €
Viikonloppuisin 11:00 - 21:00 25,80 €

Löydät meidät täältä!

Porthaninkatu 4,
00530, Helsinki

Aukioloajat

Ma-Pe: 10:30-21:00
La-Su: 11:00-21:00